Известният крипто анализатор Бенджамин Коуен предупреди инвеститорите за потенциална сериозна

...
Известният крипто анализатор Бенджамин Коуен предупреди инвеститорите за потенциална сериозна
Коментари Харесай

Предстои сериозен спад на пазара на алткойни, но възможен пробив за Биткойн

Известният крипто анализатор Бенджамин Коуен предизвести вложителите за евентуална сериозна промяна на пазарите на алткойни на хоризонта.

Коуен счита, че историческите данни алармират за забележителен спад при алткойните.

Според него графиката на превъзходството на Биткойн (BTC.D) сега демонстрира мощ, което значи, че Биткойн евентуално ще продължи да набира инерция, защото се доближава към халвинг събитието си, което ще се случи през идната година.

Този исторически модел допуска, че дялът на Биткойн в общата капитализация на крипто пазара се усилва, евентуално за сметка на алткойните .

Анализът на Коуен демонстрира, че бичата графика на BTC.D е неподходяща за алткойните в техните двойки с Биткойн.

Нещо повече, в случай че превъзходството остане бича по време на годината преди халвинга, тя има наклонност да има негативни последствия и за алткойните в техните двойки в щатски долари, въз основа на историческите трендове.

Коуен също по този начин означи, че надхвърлянето на границата от 49% при превъзходството на Биткойн би послужило като сигнал за “ “, без значение от краткотрайните съмнения на цените.

Дори по време на низходящ тренд в цената на Биткойн равнището на доминация може да надвиши 49%. Коуен посочи ралито на превъзходството през май-юни 2022 година, когато цената на Биткойн се намали.

Според него се чака капиталът да се пренасочи от алткойни към Биткойн за нескончаем интервал от време последователно. Той допуска, че пазарът на алткойни ще продължи да изтича назад към Биткойн, което демонстрира муден развой.

Коуен поучава вложителите да поддържат вероятност, насочена към Биткойн, до момента в който алткойн пазарът не изпита обилни усложнения в своите двойки Биткойн и превъзходството не надвиши максимума на диапазона. Според Коуен едвам тогава би било рационално алткойн пазарът да се прегледа съществено.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР