Известният журналист и телевизионен и филмов продуцент Георги Тошев е

...
Известният журналист и телевизионен и филмов продуцент Георги Тошев е
Коментари Харесай

Журналистът Георги Тошев гласен за министър на културата?

Известният публицист и ефирен и кино продуцент Георги Тошев е бил харесан за министър на културата от водача на "Има подобен народ " Слави Трифонов, написа Lupa.bg. Според източници Тошев даже попадал в първото, несъстояло се държавно управление на партията на шоумена.

Слави обаче подозирал, че кабинетът нямало да мине нито в Народното събрание, нито в обществото и по тази причина тогава решил да не жертва ерудирания публицист, а да го резервира като вид за по-късно. В проектокабинета с министър председател Николай Василев за министър на културата бе препоръчана музикалната продуцентка и шефка на "Вирджиния рекърдс " Саня Армутлиева.
Днес служебният министър на културата проф. Велислав Минеков разгласи, че е бил поканен от партията на Слави Трифонов да резервира поста си на културен министър и в постоянен кабинет на Има Такъв Народ. Минеков "засега " отказал поканата, тъй като не целял постове. "Ако кажа "да ", ще разгласят: "Този мечтае да е министър, в случай че кажа "не ", ще успокоя цяла тайфа нарушители ", стимулира колебаещия си отговор скулпторът.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР