Известният инвазивен кардиолог, практикувал над 10 г. в Германия д-р

...
Известният инвазивен кардиолог, практикувал над 10 г. в Германия д-р
Коментари Харесай

Топ кардиолог, завърнал се от Германия става част от екипа на УМБАЛ „Пълмед“

Известният инвазивен кардиолог, практикувал над 10 година в Германия доктор Владимир Иванов се причислява към екипа на Отделението по кардиология на УМБАЛ „ Пълмед “, гр. Пловдив. Благодарение на своята експертиза и взаимно със своите сътрудници, той ще надгради опита на Отделението в приложението на актуалните инвазивни способи на лекуване на сърдечно-съдовите болести посредством интервенционални процедури. За присъединението си към УМБАЛ „ Пълмед “ доктор Иванов споделя, че за него е чест да бъде част от екипа на едно от водещите звена за инвазивна кардиология в южна България и съвременно лечебно заведение, каквото е университетската болница. „ Специалността в България е на положително европейско равнище, а българските кардиолози в доста връзки не отстъпват на немските. Нашите експерти се интересуват от новостите, посещават интернационалните конгреси, също се дава опция за образование в чужбина.


Надявам се посредством насъбрания от мен опит в чужбина и у нас да съумея да се наложа на новото място и да оправдая упованията на сътрудниците и на пациентите ми. Смятам, че екипът на Отделението по кардиология в УМБАЛ „ Пълмед “ е страховит. Има както опитни експерти с дълготраен опит, по този начин и млади и надеждни сътрудници.

Началникът на отделението, доктор Руслан Касабов е един от водещите инвазивни кардиолози в страната и е основал една отлична организация в отделението, в което се работи на едно доста високо равнище, което не отстъпва на клиниките в Западна Европа. Сигурен съм, че ще намеря своето място в този екип, ще се сработим чудесно и ще сме потребни на нашите пациенти “, разяснява доктор Иванов. Д-р Владимир Иванов е роден в Пазарджик. Завършва „ Медицина “ през 2007 година в гр. Есен, Германия, а през 2014 година приключва сполучливо специализация по „ Вътрешни заболявания “ и „ Кардиология “. Три години по-късно пази научна степен „ лекар по медицина “ в Университета в гр. Бохум.

От юни 2008 година до 2018 година работи в „ Санкт Йозеф Хоспитал “, една от клиниките към Университета в Бохум, където от 2015 година е старши доктор (т.нар. Oberarzt).

От юли 2018г. до февруари 2019г. работи в отделението по инвазивна кардиология на УМБАЛ „ Александровска “, гр. София. През март 2019г. се завръща в родния си гр. Пазарджик, където е началник на катетеризационната лаборатория към Отделение по кардиология на „ МБАЛ - Пазарджик “ до декември 2020г.Присъединява се към екипа на “Пълмед “ през януари 2021г.Носител е на почетен знак и грамота от РК на БЛС- Пазарджик в категория „ Принос за развиването и използването на новаторска медицина и неповторими техники 2020 година “ Д-р Иванов ще съветва пациенти на кабинет в петък от 13:30 до 17:00ч., както и в -понеделник и сряда от 08:00 до 12:30ч. с авансово записване.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР