Известният д-р Мирослав Ненков бе замесен в измама с лекарства

...
Известният д-р Мирослав Ненков бе замесен в измама с лекарства
Коментари Харесай

Д-р Ненков замесен във фалшиви реклами за лекарства. Има руска връзка в измамата

Известният доктор Мирослав Ненков бе забъркан в машинация с медикаменти и подправени реклами.  Името му е обвързвано с сдружение на съветска гражданка.

„ Това е една машинация, която употребява моето име. Нямам визия защо са тези неща. Моето име беше забъркано в две реклами, като в първото притежател на сдружението е съветска гражданка, само че се създава у нас. Моят юрист се свърза с тях и оттова дадоха отговор, че не е правилно. Нямам визия по какъв начин работят, не са лекарства, евентуално е отпадък, щом по този начин се популяризира “, съобщи доктор Ненков в „ Здравей, България “.

По думите му негови представители са закупили численост от първия артикул и са го изпратили за проучване.

„ Изпращачът на стоката е с съветско име, по телефона имаше съветски акцент. Моят представител е бил принуждаван да купи повече, тъй като не работи независимо. Цената му е 60 лв.. Активизирани са ГДБОП, прокуратурата, БАБХ и Асоциацията за отбрана на потребителите. Хостингът е регистриран отвън Европейски Съюз и това са компании, които разрешават подобен вид интернет измами. Плащането става за сдружение, записано в Обединеното кралство на съветско име “, разкри някогашният длъжностен министър на опазването на здравето от кабинета на Георги Близнашки.

И допусна, че това е руска група за измами в България.

Според него за първия артикул са открити всички лица и притежателят. Става въпрос за артикул с име „ Cardio active “.
 ненков Д-р Ненков е изполван за експертно мнение без да знае.
„ Не знам какъв е резултатът от него, добър или неприятен. Производителите не излизат да кажат, че не са те и някой го продава от тяхно име. Мои близки ми звънят да ме питат дали продуктът е добър, само че аз не го популяризирам! Никога не бих рекламирал лекарство или хранителна добавка “, безапелационен е доктор Ненков.

И добави, че съставките на продукта могат да доведат до алергична реакция.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР