Известният американски телевизионен водещ Лари Кинг, който е болен от

...
Известният американски телевизионен водещ Лари Кинг, който е болен от
Коментари Харесай

Лари Кинг е изведен от реанимация

Известният американски ефирен водещ Лари Кинг, който е болен от Ковид-19, е изведен от реанимация и към този момент диша независимо, заяви негов представител, представен от Асошиейтед прес.

87-годишният водещ бе изместен в интензивното поделение на една от лечебните заведения в Лос Анджелис в нощта на Нова година и получаваше О2. Сега той диша независимо, заяви Дейвид Тийл, представител на продуцентската компания на Кинг "Ора Медия ".

Лари Кинг е провел видеоконферентен диалог с тримата си синове, заяви още представителят.

Лари Кинг (рожденото му име е Лорънс Харви Зайгър) е роден на 19 ноември 1933 година в Ню Йорк (в Бруклин) в фамилията на еврейски емигранти от Беларус. Токшоуто "Лари Кинг онлайн " ( "Larry King Live ") се излъчваше в ефира на Си Ен Ен в продължение на 25 години и влезе в Книгата на Гинес като най-дълго просъществувалото шоу по една и съща телевизия, едновременно и с еднакъв водещ.

През своята кариера Кинг е интервюирал сред 50 000 и 60 000 души, в това число всички президенти на Съединени американски щати след Ричард Никсън и редица други световноизвестни персони, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР