Известният академик Борис Болотов е уважаван и ценен от хиляди.

...
Известният академик Борис Болотов е уважаван и ценен от хиляди.
Коментари Харесай

Академик Борис Болотов: Това е точната рецепта за лечение на болни зъби, на 87 г. нямам нито един паднал

Известният учен Борис Болотов е почитан и скъп от хиляди. Нещо повече – той е считан за магьосник и учредител на медицината на бъдещето. Неговите предписания са правили чудеса с болните. Днес ще ви представим една велика рецепта за лекуване на зъби. Тя се радва на голям триумф в лекуването на заболели зъби и подсигурява сполучливото им възобновяване. След нея е потвърдено, че едвам крепящи се на венеца корени, се задържат крепко за него, а човек стартира с лекост да дъвче с тях. Като не изпитва и минимална болежка. Звучи необикновено, само че е реалност – подарък, възложен ни от естествените медикаменти. Трябва да се снабдим с половин литър водка от 40 градуса, половин чаша корени от блатен аир и 20-ина грама прополис. С тези съставки се вършат две настойки.

Първата се прави, като в половинката водка се накисват за една седмица корените от аир. А втората настойка се прави, като в нови 500 грама водка със същия градус се прибавят 20 грама прополис. Оставя се за една седмица да кисне. След това двете настойки се смесват и с тях се изплаква устата по едно и също време. Взимаме една лъжица от настойката с аир и една лъжица от тази с прополис – смесваме ги дружно и изплакваме устата хубаво. Добре е жабуркането да продължи най-малко 3 минути, след което изплакваме устата си с вода. Това се прави преди лягане или когато усетим болежка в зъбите. Борис Болотов отбелязва, че би трябвало да се практикува най-малко един месец, въпреки че болката и неприятното възприятие ще изчезнат още на втория или третия ден.

Аирът и прополисът проникват на надълбоко в болните ни зъби, като аирът обезболява корените, а прополисът „ пломбира “ и запълва всички микропукнатинки в тях.
“Така корените стопират да се разрушават, а след месеци осезаемо заздравяват. Ще се радвате на здрави и работоспособни зъби, което е голямо, само че за жал рядко благополучие в наши дни. Аз съм признателен, че на 87 години сдъвквам с моите си зъби и нямам един паднал ”, споделя Борис Болотов.
Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е диети и средства от националната или различната медицина, се консултирайте със своя доктор!
Източник goreshto.net

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР