Известни имена в БГ рапа и световна DJ звезда са

...
Известни имена в БГ рапа и световна DJ звезда са
Коментари Харесай

Бясно тийнейджърско надиграване на хип-хоп/хаус феста No Rules в кв. Сарафово

Известни имена в БГ рапа и международна DJ звезда са Бургас, заради партито без правила. Фестът продължава и довечера

Най-актуалните реализатори на хип-хопа/хауса в страната се събраха нощес в Бургас за най-музикалния юношески фестивал. На пристанище " Сарафово " за първи път бе вдигната огромна сцена, на която се качиха звездите на БГ рапа, а зад пулта ще застанат международни величия, измежду които ще е и  .

„ No Rules fest ”  е особеното събитие на морския бряг, което събира в два дни любите на младежите рапъри и DJ-и. 

Най-големите ентусиасти на музикалния сленг показаха забележителни умения в брейкденсинга и още преди започването на формалната част младежите започнаха да се надиграват на фона на разнообразни хип-хоп части. 

Някои от младежите бяха пристигнали с родителите си, които по нищо не отстъпиха на младите и се отдадоха на танци без правила. 

Разтърсващото начало бе обещано от бързите рими на  Dimoff, Dim4ou и Mom4eto . След тях на сцената се качиха  Fire, PG&Drink и Cotenceto

Вижте още от настроенията на пристанище  " Сарафово ":



No Rules fest-ът продължава и довечера. На сцената довечера ще стане в действителност горещо , а градусът на положителното въодушевление ще е до точката на шупване, тъй като от Испания идва DJ звездата Раул Пачеко. Неговите хиляди почитатели в Instagram към този момент знаят къде ще бъде той след броени часове.

Заедно с Раул Пачеко, зад пулта ще застане и атрактивната Златина Димитрова. Бургазлийката е измежду топ DJ-те в страната и познава усетите на родната техно аудитория. И това е единствено началото.

 Който върви по празненства из южното ни Черноморие, към този момент е наясно какво се случва когато DJ Pepou пусне mixa и взриви всички. Точно по този начин, той също ще е част от DJ тандема на „ No Rules fest ”, обясниха уредниците. Зад пулта ще са още и Simon Keye, Theo, Trenchkid, Pump и Blajo.

Билетите за събитието към този момент са в продажба и могат да бъдат закупени от  или на място от входа.  Не пропускайте двудневното събитие, което ще ви води на музикално странствуване без граници и ограничавания.

Санете част от събитието във Фейсбук от .

 



Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР