Известната влогърка и еротичен модел Стефани Разсолков, която издържа едва

...
Известната влогърка и еротичен модел Стефани Разсолков, която издържа едва
Коментари Харесай

Брутално порно със Стефани от Сървайвър взриви мрежата

Известната влогърка и сексуален модел Стефани Разсолков, която устоя едвам три дни в рисковото шоу " Сървайвър ", занапред ще провокира интерес към себе си, тъй като в това време станаха ясни някои много пикантни детайлности за нея.

Оказва се, че татуираната брюнетка е взела участие в брутално порно, а от публикуваните в мрежата фрагменти излиза наяве и какъв брой тъкмо е нагорещена. Според информацията клипчето е качено в еротичната платформа " Онли фенс " и се твърди, че там тя изкарва по 20 000 $ на месец.

В клипчето, което е снимано относително професионално и продължава тъкмо 100 секунди, Стефани е в поза задна прашка с неидентифициран мъж, облечен с формален костюм.

Сесията приключва с въздушна целувка от Стефани към почитателите, които са платили, с цел да получат въпросното видео. Според осведомени цената, на която Разсолков пуска едно такова клипче, е сред 300 и 400 $. Никнеймът, под който се изявява родната татуирана мацка, е Tattstoner.

Прави усещане, че риалити звездата в последно време съвсем не пуска разголени фрагменти в мрежата, може би защото социалните мрежи постоянно я блокират поради разкрепостените ѝ фотоси.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР