Известната в цял свят новаторска компания Tesla обяви, че дългоочакваният

...
Известната в цял свят новаторска компания Tesla обяви, че дългоочакваният
Коментари Харесай

Tesla обяви: Модел 3 вече може да се поръчва

Известната в целия свят новаторска компания Tesla разгласи, че дълго чаканият ѝ " Модел 3 ", рекламиран като електромобил за всеобща приложимост, към този момент може да се поръчва за 35 000 $ и ще бъде доставена до месец, съобщи БГНЕС.
Съобщението е в унисон с визията на създателя на Tesla Илон Мъск, който даде обещание електромобил на налична цена като част от желанията му да смъкна водачите от коли на бензин и дизел.
" Модел 3 " ще се продава единствено по интернет, разгласи компанията. „ За да реализира тези цени, като остане финансово рентабилни, Tesla ще продава този модел в световен мащаб единствено онлайн ", разгласи компанията в изказване.
" Стандартният " " Модел 3 " ще има по-малък електрически заряд спрямо останалите си модели - с едно зареждане ще могат да бъдат изминати 350 км. Най-високата скорост, която автомобилът може да развие, е 208 км/ч, а ускорението от 0 – 100 км/ч е за 5.6 секунди.
" Въпреки че цената е по-ниска, тя е проектирана по този начин, че да има същия 5-звезден рейтинг на сигурност, както и по-скъпите модели ", добавя Tesla.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР