Известната телевизионна двойка Радина Червенова и Константин Каменаров май са

...
Известната телевизионна двойка Радина Червенова и Константин Каменаров май са
Коментари Харесай

Развеждат ли се Коко и Радина?

Известната телевизионна двойка Радина Червенова и Константин Каменаров май са решили дефинитивно да сложат завършек на 30-годишния брак и на връзките си, научи Lupa.bg от близки до известните водещи. Драмите в персоналния им живот не престават с цялостна мощ към този момент три години. След като се разделиха преди повече от две години и сякаш официализираха края на брака си в съда, те още веднъж се събраха.

Напоследък обаче известната двойка очевидно е решила да завърши със взаимното си общуване, настояват осведомени със фамилните им турболенции. На Радина към този момент й пристигнало до гуша от многочислените, въпреки и мимолетни изневери на обичания й мъж.

Отскоро някогашният общоприет шеф на Българска национална телевизия бил забелязван постоянно да се среща с по-млада от него брюнетка, с която се виждал в уединени заведения в столицата. Очевидци на срещите им споделят, че Коко Каменаров в никакъв случай не бил придружаван от жена си Радина и в профил изглеждало, че напълно без срам флиртува със симпатичната млада дама, чиято компания напоследък предпочитал.

Не е ясно дали тя е просто добра позната на Каменаров или освен това, само че единствено преди две години някогашният началник на Българска национална телевизия изостави брачната половинка си, с цел да заживее със сестрата на Гергана Паси - Михаела Калайджиева. Извънбрачната им случка продължи няколко месеца и завърши с крушение, след което водещият взе сякаш безапелационното решение да се върне при брачната половинка си Радина, с която са дружно от 30 години.

Връзката им е минала през доста тествания, само че въпреки всичко е устояла във времето. Емблематичната новинарка беше - дала прошка на погрешния си мъж и с взаимни старания съумяха да възродят брака си, само че може би краткотрайно.



„ Последните две години бяха тежък интервал за нас. Всеки имаше своите компликации и те по някакъв метод ни раздалечиха. Но връзката, която имаме, е толкоз мощна, че не може да се скъса. А съм се опитвала. Но не се е получавало и не скърбя. Имало е моменти, в които съм мислела, че човек би трябвало да бъде и малко лакомец, да намерения за себе си, по какъв начин да живее този живот по-добре. Но сякаш нашата връзка е като магия.

Това е една връзка на толкоз години. Не мога да кажа, че се обичаме по-малко и сме влюбени по-малко. Просто имаме моменти, през които би трябвало да минем. И минаваме през тях с религия “, разяснява метафизичен обстановката Червенова, до момента в който се изявяваше със своя графа в предаването „ Преди обед " по Би Ти Ви.

Вече няколко месеца 65-годишната журналистка е пенсионерка, защото договорът й с " Преди обед " не бе възобновен.

" Говорим на един език даже когато сме в неприятни връзки. Имаме такава обич, каквато рядко се открива. Простих му, само че не укривам, че обидата беше доста огромна, мъчно ми беше. По-важно е обаче той да елементарни на себе си! “, добавя още Радина.

По време на първата рецесия в брака Червенова взела решението да бъде известно време сама и да проучва обстановката на мира.

Драмата в брака им съответства и с различен тежък за нея интервал - битката й с подлата болест рак на гърдата. След 2 тежки интервенции и лекуване към днешна дата тя е надделяла диагнозата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР