Известната стилистка Кремена Халваджиян, която преобрази до неузнаваемост участниците в

...
Известната стилистка Кремена Халваджиян, която преобрази до неузнаваемост участниците в
Коментари Харесай

Кремена Халваджиян се върна към музиката благодарение на „Пътят на честта

Известната стилистка Кремена Халваджиян , която преобрази до неразбираемост участниците в " Маскираният артист " , се завърна към първата си огромна обич - музиката, разбра HotArena .

Това се случи с помощта на сериала " Пътят на достойнството " на Нова телевизия. Преди да се захване с дизайн и ресторантьорски бизнес, брачната половинка на Маги Халваджиян има една-единствена пристрастеност и това е виолончелото. Преди 25 години обаче споделя " довиждане " на обичания си музикален инструмент. 

Тогава Кремена губи татко си - известния диригент на Софийската опера Людмил Дешев . Болката й е толкоз мощна, че тя се зарича в никакъв случай повече да не излиза на сцена. Едва преди няколко месеца трансформира решението си. Тогава мъжът й Маги и композиторът и музикант Виктор Стоянов й пускат да чуе музиката на " Пътят на достойнството " .

Двамата й оферират тя да изсвири главната солова партия. В началото Кремена отхвърля, само че след това се съгласява и даже отрязва прословутия си дълъг маникюр. " Кремена е невроятен музикант и това си проличава. В началото беше обезпокоена дали ще се оправи след толкоз дълга пауза, само че всичко се получи отлично, звучи прелестно ", хвали я Виктор Стоянов.

В духа на придвижването #MeToo , което обхвана целия свят, тематиката за силата на дамите е водеща и в " Пътят на достойнството " . Зрителите са очевидци на мощните черти на дамските облици, чийто контрапункт е злата свекърва Бонка, в чиято кожа влиза актрисата Галя Александрова. Неслучайно Бонка се трансформира в най-обсъждания персонаж от почитателите на сериала. 

Главната героиня Кера, чиято роля е поверена на Силвия Петкова, работи изцяло в холивудската наклонност дамите да преодоляват всевъзможни житейски трудности. 

Актрисата не крие, че в живота рядко демонстрира подобен издръжливост, само че се надява, че героинята й може да е образец за слабия пол. Любопитното е, че героинята на Кера е въодушевена от действителни събития. Идеята и реализирането на сюжета е на Милена Фучеджиева и Елена Иванова, а бабата на Елена е в основата на екранните събития. Тя се развежда доста млада и идва с пет деца в София, което е скандално за тези години . След доста инциденти съумява да откри същинската обич и до края на дните си води благополучен живот. 

Зрителите на " Пътят на достойнството " ще станат очевидци на още по-заплетени събития до края на сезона. Двете семейства от Царево и София ще кръстосат пътища и шпаги, а изходът ще е непредвиден и неочакван за всички, предават от Галерия. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР