Известната певица Дженифър Лопес разказа в документалния си филм Halftime“

...
Известната певица Дженифър Лопес разказа в документалния си филм Halftime“
Коментари Харесай

„Майка ми ме пребиваше от бой, докато не избягах от вкъщи“: Джей Ло разкри тъмни подробности от детството си (Снимки):

Известната певица Дженифър Лопес описа в документалния си филм „ Halftime “ всичко за комплицираните връзки с майка си Гуадалупе Лопес.

 Джей Ло майка

В лентата Джей Ло декларира, че майка й я е „ пребивала от пердах “, до момента в който не избягала от вкъщи си най-после.

„ Имам комплицирани връзки с майка ми, непрекъснато се карахме. Тя направи каквото трябваше и по тази причина е мощна, само че по тази причина е и груба. „ Биеше ни, биеше ни до гибел “, сподели Дженифър, която има още две сестри.

 Джей Ло сестри

„ Не бях съвършена майка, само че мога единствено да кажа, че правех всичко с мисъл за техните ползи. Исках да отгледам три девойки, които няма да зависят от мъже. Не желаех да ги подлагам на критика, а да им покажа, че могат по-добре. „ Но Дженифър беше най-лошата, почтено казано, най-трудно ми беше с нея “, споделя на собствен ред Гуадалупе.

Тя твърди, че е „ била дъщерите си по главата “, с цел да схванат, че в никакъв случай не би трябвало да зависят от никой мъж.

 ДЖей Ло с майка си

Известната през днешния ден певица и актриса показа, че на 18 години е избягала от у дома, тъй като към този момент не можела да търпи сходна връзка. Любовта към танците разсейвала младата Дженифър от учението, а майка й не желала да се помири с това.

„ Тя ми сподели: „ Ако живееш под моя покрив, ще би трябвало да завършиш учебно заведение “. „ Една вечер се скарахме жестоко и трябваше да си потегли “, спомня си Лопес.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР