Известната лекарка и ТВ водещ д-р Неделя Щонова изненада всички

...
Известната лекарка и ТВ водещ д-р Неделя Щонова изненада всички
Коментари Харесай

Д-р Неделя Щонова на 51 г. показа зашеметяващо тяло в силно изрязан бански СНИМКА

Известната лекарка и ТВ водещ доктор Неделя Щонова изненада всички с тялото, което сподели. Макар и към този момент на 51 години, брюнетката наподобява по замайващ метод, а с фигурата си тя засрамва даже младите девойки.

Д-р Щонова пусна предизвикателна фотография в своя Инстаграм, където я виждаме със секси бански, две гири в ръцете и слушалки. Явно по този начин наподобява тя, до момента в който тренира, може би изключвайки банския и замествайки го със състезателен екип.

Вероятно задачата на лекарката е била да стимулира почитателите си да станат от дивана и да стартират да спортуват. Трябва да признаем, че това несъмнено работи, изключително когато комбинираме тренировките с правилнохранене. Д-р Щонова е известна като жена, която се грижи за себе си, заради което нищо от това не може да ни изненада.

Към фотографията доктор Щонова написа: " Хора обичани! Летните тела се вършат зимата – тъкмо в този момент е време за деяние! Хайде! Да действаме дружно! Като този развой … е всекидневна грижа! Целогодишна грижа! Завинаги грижа. Защото това е на първо време –себеуважение! Естествено – грижата за мозъка върви паралелно! Обичам ви! Действайте! “

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР