Известната журналистка Мира Добрева, която беше в тежко състояние, вече

...
Известната журналистка Мира Добрева, която беше в тежко състояние, вече
Коментари Харесай

Мира Добрева вече си е у дома, била на косъм от смъртта с остър перитонит

Известната журналистка Мира Добрева, която беше в тежко положение, към този момент се възвръща вкъщи. Това излиза наяве от ново нейно видео, оповестено в събота в профила ѝ в обществените мрежи.

„ В житейските вододели от време на време вземат участие и хора, които не познаваме, само че се оказват съдбовни за нас. Д-р Методи Джуджев, доцент Георги Георгиев от Пирогов, на Вас, медицинските сестри и екипите Ви - реверанс и благодаря! Благодаря и на Бърза помощ! Това, че пристигна толкоз бързо беше от решаващо значение “, споделя Мира, която претърпя интервенция и беше в медикаментозна кома.

Преди дни дъщерята на журналистката описа какво се е случило с майка ѝ в изявление за „ 24 часа “. След нанагорнище до Рилските езера водещата направила изострен перитонит и по неотложност е била призната за интервенция на корема в „ Пирогов ”. Добрева се оказва на косъм от гибелта след ден със фамилията си в планината.

„ На 3 септември изкачихме Рилските езера с цялото семейство. Беше незабравимо прекарване с гледки, спиращи дъха. Не чакахме, че едвам два часа откакто се прибрахме у дома, дъхът ѝ в действителност бе на косъм от това да спре. Мама направи изострен перитонит и по неотложност бе призната за интервенция на корема в “Пирогов ”. След сполучливата интервенция обаче се развиха други затруднения и инфекции. Тя спря да може да диша независимо - заради това се наложи да бъде вкарана в реанимация, сложена в медикаментозна кома и интубирана. Тук е редно още веднъж да кажа, че от самото начало тя бе под зорките наблюдения на невероятните експерти в “Пирогов ” - и сме безпределно признателни за това, че те се грижеха за нея непрекъснато и макар пречките и затрудненията се пребориха за нейния живот “, описа Лора Добрева.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР