Известната журналистка Ива Стоянова издаде своя стихосбирка. Сборникът носи името

...
Известната журналистка Ива Стоянова издаде своя стихосбирка. Сборникът носи името
Коментари Харесай

Известната журналистка Ива Стоянова издаде стихосбирка

Известната журналистка Ива Стоянова издаде своя стихосбирка. Сборникът носи името „ Благодаря! “ и към този момент е в комерсиалната мрежа.

„ Пиша от дете, боготворя поезията и се надявам това, което споделям със сърцето си да допира и вълнува. Вярвам, че човек би трябвало да бъде признателен и по тази причина заглавието на книгата е едно от моите стихотворения - Благодаря! “, сподели Ива Стоянова.

Стиховете в книгата са свързани с моменти и страсти, които са познати на всеки човек - обич, виновност, изменничество, благополучие, болежка, триумф. Авторката споделя, че книгата в действителност е нейната лирика за живота и се надява всеки четец да открие себе си и свои прекарвания в нея.

„ Надявам се стиховете ми да дадат споделеност, опора и ентусиазъм на тези, които ги прочетат “, добавя Стоянова.

В началото на годината Ива Стоянова издаде друго първокласно лимитирано издание със заглавието “Обичам те”. То беше отдадено на брачна половинка й във връзка 50-годишният му празник.

„ Тази първа моя книга беше единствено за фамилията и приятелите ми. Не беше предопределена за продажба, само че пожъна огромен триумф и това ми даде кураж да споделя стиховете си с по-широка публика. Така се появи и новата ми стихосбирка “, описа Ива Стоянова.

Срещи с авторката за подпис и персонално показване на книгата „ Благодаря! “ в София ще стартират през празничния месец декември в книжарници Сиела, които са извънреден пропагандатор на книгата, и ще продължат в цялата страна при започване на идната година.

За авторката:

Кариерата на Ива Стоянова е обвързвана повече от 25 години с публицистиката. Тя беше шеф на „ Нова броудкастинг груп “. Преди това програмен шеф на Канал 3, изпълнителен продуцент „ Публицистика “ на ТВ7, водеща и продуцент на редица публицистични излъчвания, създател на документални филми, портрети, изявленията. От няколко месеца тя е отдадена на писането. Освен сборниците с лирика тя приготвя и първия си разказ, който ще бъде публикуван идната година.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР