Известната актриса Салма Хайек се присъедини към стотиците жени, които

...
Известната актриса Салма Хайек се присъедини към стотиците жени, които
Коментари Харесай

Салма Хайек обвини Уейнстейн в заплаха за убийство

Известната актриса Салма Хайек се причисли към стотиците дами, които упрекват продуцента Харви Уейнстейн в полово посягане. В нейната история обаче нешата стигат по-далеч, даже до закани за ликвидиране.

„ В продължение на години той беше моето чудовище”, написа мексиканката в „ Ню Йорк Таймс” (The New York Times), разкривайки издевателството, през който е минала по време на фотосите на биографичния филм „ Фрида” през 2002 година.

След като сключила договорка с Уейнстейн за правата на кино лентата, изстрелял я на върха и донесъл ѝ даже „ Оскар”, 51-годишната сега актриса споделя, че е настъпило време тя „ да споделя „ не” – думата, която продуцентът мразел най-вече.

„ Не” на това да му разтварям вратата си когато и да е през нощта, хотел след хотел, място след място. „ Не” на това да си вземам душ с него. „ Не” и на това да го оставя да ме гледа, до момента в който аз самата се окъпвам. „ Не” на това да ме масажира. „ Не” и на това да оставя голия му другар да ме масажира. „ Не” на това да го позволи да прави с мен орална обич. „ Не” на това да разменям милувки с друга жена”, написа Хайек.

Тя разкри, че всеки неин отвод е бил посрещан с възходящ „ макиавелски гняв”, като Уейнстейн даже я е заплашил с ликвидиране.

След изпълняването на невъзможните условия на Уейнстейн за продукцията и началото на самите фотоси на „ Фрида”, актрисата твърди обаче, че половото му посягане е секнало. Но не и гневът, който е ескалирал от ден на ден и повече.

Уейнстейн непрекъснато я подлагал на критика, заявявал че в облика ѝ няма грам съблазън и се е съгласил целият снимачен развой да завърши единствено и само, в случай че тя снима секс сцена с друга жена с „ цялостна фронтална голота”.

По време на самите фотоси на еротичните подиуми Хайек обаче признава, че е претърпяла нервозен срив и се е наложило даже да одобри стимуланти, с цел да може да завърши с тях.

Но даже и след завършването на кино лентата Уейнстейн не е спрял издевателството си. Той даже декларирал, че в окончателния си тип филмът не става за гледане и че няма да допусне той да бъде излъчен в киносалоните, а ще го изпрати непосредствено във видеотеката.

Накрая биографичният филм, отдаден на великата художничка Фрида Кало, получи 2 награди „ Оскар” и 6 номинации, наред с 56 млн. $ доходи от билети.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР