Известна пътуваща двойка блогъри минаха през огън заради опасна снимка,

...
Известна пътуваща двойка блогъри минаха през огън заради опасна снимка,
Коментари Харесай

Пътуващи блогъри вбесиха мрежата с тази опасна СНИМКА

Известна пътуваща двойка блогъри минаха през огън поради рискова фотография, която разгласиха в Instagram. Кели Кастил и Коди Уъркман снимаха ужасно фото по време на почивката си на о-в Бали, написа jenata.blitz.bg. На нея двамата се целуват на ръба на басейн, само че уловката е в това, че Кели е излязла отвън басейна и безусловно виси от него, държейки се единствено на ръцете си.



Но до момента в който двойката упорства, че са взели всички защитни ограничения, до момента в който вършат фотографията, те са изправени пред ожесточената реакция на почитателите си в Instagram. Те ги упрекват, че тяхната потребност от повече почитатели и лайкове е по-важна от сигурността.

Снимката е провокира яростен спор в раздела за мнения, като доста хора разказват дейностите на двойката като „ рискови “ и „ глупави “.

Други обаче се изрекоха в отбрана на дейностите им, настоявайки, че би трябвало да им бъде разрешено да вършат това, което желаят, при изискване че се усещат сигурни.

Много критици се сплотиха към концепцията, че рискът не си заслужава.

Иронично или не, двойката написа забавно обръщение под фотографията си: " Нашата най-голяма мощ в живота, най-важният ни принцип, е разпознаването. Само вие можете да познавате тялото си, да усещате пространството към вас и да разбирате качествата си. В края на деня единствено ние сме виновни за решенията, които вземаме. "

След като изчетоха куп негативни мнения, двойката продължи да пази облика, като упорства, че са „ супер мудни и внимателни “ при основаването на фотото, и прибавят, че не се опасяват, до момента в който вършат каскадата, тъй като си имат „ цялостно взаимно доверие “.

Коди разкри пред Business Insider и за какво тъкмо Кели е била изложената на риск в тази обстановка.

" Всъщност, това бе нейна концепция. Ние сме в добра физическа форма и познаваме телата си и лимитите им. Имаме религия един в различен и взехме решението да създадем фотографията дружно, като тим ", споделя той.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР