Известна активистка на гръцката ЛГБТИ+ общност е намерена убита с

...
Известна активистка на гръцката ЛГБТИ+ общност е намерена убита с
Коментари Харесай

"Беше кралица и наша сестра": Убиха известна активистка на гръцката ЛГБТИ+ общност

Известна активистка на гръцката ЛГБТИ+ общественост е открита убита с голям брой рани в Атина оповестяват локалните медии. Белезите по тялото ѝ демонстрират, че евентуално се е борила за живота си и е умряла часове преди да бъде открита. 

46-годишната транссексуална жена от Куба на име Анна Иванкова е взела участие в последния Атински прайд. През последните 8 години тя е живяла в Атина дружно с бездомни транссексуални хора. Била е латино реализатор в прочут нощен клуб в гръцката столица.

Говорим за приемането, живота и пречките пред гей фамилиите у нас - съществено, без крайности и без кресливи лозунги

„ Казваше се Анна, беше транссексуална жена, преселник, кралица и наша сестра. Убиха я поради трансфобията, расизма и бедността. Ние не забравяме. Ние не прощаваме “, се споделя в позиция на ЛГБТИ+ общността, което приканва членовете ѝ да се съберат на протест в региона на убийството.

В сериала Рос и Керъл се развеждат, тъй като тя осъзнава, че харесва дами

От гръцката полиция не изключват нито расистки претекст като мотив за причиняването на гибелта, нито разновидността за обир. Според органите на реда е допустимо зад убийството да се крият и персонални или финансови аргументи.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР