Известието включва обещания да не се пуши, да не се

...
Известието включва обещания да не се пуши, да не се
Коментари Харесай

Наркодилъри в Париж разлепиха правилник за работата им в блок

Известието включва обещания да не се пуши, да не се подвига прекомерно доста звук в общите елементи и да не се оставят отпадъци в близост

Наркодилъри разлепили собствен личен отпечатан набор от правила за вътрешния ред в многоетажна жилищна постройка в парижкото предградие Нантер, което озадачава живеещите там, заяви ДПА.

" Скъпи съседи, както сте забелязали, ние още веднъж сме тук ", стартира публично звучащото известие, сложено в асансьора на постройката, както заяви през уикенда вестник " Паризиен ", представен от Българска телеграфна агенция.

Известието включва и обещания да не се пуши, да не се подвига прекомерно доста звук в общите елементи и да не се оставят отпадъци в близост.

" Ние не сме тук, с цел да нарушаваме всекидневието ви, а просто да работим ", гласи то.

В известието се прибавя и молба към жителите да не " крещят на чиновниците " - има се поради наркодилърите - за " положителното на всички ".

" С най-хубави пожелания, управлението ", приключва отпечатаният устав на вътрешния ред на постройката.

Според вестника оповестеното уведомление е било посрещнато със смесена реакция от страна на другите жители.

Един от наемателите споделил, че е " изцяло безумно ", че наркодилърите са толкоз открити и откровени за своята търговия. Друг жител го дефинира като " провокация ". Трети наемател съобщи, че се е засмял, когато е прочел бележката, и уточни, че тя не съдържа нито закани, нито обиди към жителите.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР