Известен порно актьор разки каква е най-голямата грешка на мъжете

...
Известен порно актьор разки каква е най-голямата грешка на мъжете
Коментари Харесай

Порно актьор разкри каква е най-голямата грешка на мъжете в леглото

Известен порно артист разки каква е най-голямата неточност на мъжете и дамите в леглото.

Според него основният проблем на представителите на мощния пол е, че са много егоистични. " Много мъже просто желаят на тях да им е хубаво и изобщо не се интересуват какво се случва с партньорката им ", твърди той. А по думите му би трябвало да се прави точно противоположното.

" Трябва да даваш повече на колегата си, по този начин и на теб самият ще ти е още по-хубаво ".

" Не гледайте на секса като на преживяване за оргазъм. Да, свършването е значимо, само че не е най-важното, целият акт е приятност. Затова не се фиксирайте във финала, бързайки да стигнете до него и поставяйки удоволствието на половинката си на назад във времето ", добавя мъжът. 



Според него най-голямата неточност, която една жена може да реализира в леглото е неналичието на разпоредителност. 

" Показвайте от време на време на обичания си, че не е в леглото с гумена кукла, а със буйна жена, която обича секса и демонстрира самодейност, с цел да получи повече наслаждение ", поучава порно звездата. Според него друга неточност на дамите е да се фиксират прекомерно доста във външния си тип. 

" Ако една жена се тормози дали коремчето ѝ е отпуснато и по какъв начин наподобяват бедрата ѝ, сигурно нито тя ще си изкара добре, нито мъжът с нея ", откровен е порно артистът. Според него няма нищо по-секси от жена след оргазъм, по тази причина би трябвало да спрете да се чудите по какъв начин изглеждате в очите на колегата ви - дали тялото, косата и гримът ви са добре, а просто да се отдадете на пристрастеностите посред ви.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР