Известен готвач, телевизионна звезда и любимка на милиони американци, Пола

...
Известен готвач, телевизионна звезда и любимка на милиони американци, Пола
Коментари Харесай

Великите готвачи: Пола Дийн

Известен готвач, телевизионна звезда и фаворитка на милиони американци, Пола Дийн е осъществила американската фантазия в цялостния й смисъл. Като младо момиче, растящо в Джорджия, Пола Дийн в никакъв случай не е мечтала даже, че ще се трансформира в кумир на милиони американци.

До огромна степен известната готвачка живее като в приказка. Омъжена за гимназиалната си обич, Пола ражда две прелестни момченца. В един миг обаче всичко се обърква. Нейните родители почиват и тя заболява от агорафобия.

Бракът й последователно се разпада и внезапно тя остава съвсем бездомна с децата си. Тежкото й положение и страхът от открити пространства й пречат да стартира работа, с цел да устоя фамилията си.

По този метод, едвам на 19-годишна възраст, Пола стартира да готви у дома. Тя се посвещава на кулинарията, която до някаква степен я успокоява и лекува уплахата й.

Едва свързвайки двата края, Пола съумява да отгледа двамата си сина. Когато те към този момент са юноши, финансовите проблеми още веднъж изправят майката на ръба на бездомността. Така, с последните си 200 $, Пола основава дребна кетъринг компания, наречена „ Обяд и обич в чанта ”.

Докато тя готви вкусни гозби, синовете й ги разнасят по разнообразни адреси. По този метод през 1989 година стартира шеметната кулинарна кариера на Пола Дийн.

 Пола Дийн Книга

Най-забележителната част от пътуването на Пола към славата и благосъстоянието е, че тя съумява да остане тъкмо толкоз същинска, крепко стъпила на земята и цялостна с обич, колкото е била и преди 20 години. Днес известната кулинарка не е не запомнила от кое място е тръгнала и оказва помощ финансово на самотни майки.

„ Кралицата на маслото ” както я назовават всичките й правилни почитатели, печели към 15 милиона годишно. Тя получава своите доходи от заведения за хранене, домашен съдове, принадлежности и уреди.

Само готварските й книги носят на Пола съвсем 9 милиона $, а последната й „ Кулинарна Библия на южняците ” се трансформира в международен бестселър.

Разбира се, никоя звезда не е застрахована от медийни кавги. Пола Дийн е съдена за расистко държание, което води до вълна от публично възмущение и редица компании, на които е рекламно лице, приключват договорите си с нея.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР