Известен факт на мъжката аудитория е, че жените не гледат

...
Известен факт на мъжката аудитория е, че жените не гледат
Коментари Харесай

Гледат ли жените порно? Гледат, гледат

Известен факт на мъжката публика е, че дамите не гледат порно! Просто не гледат, бе! В редките случаи, когато стоят пред тв приемника след среднощ е допустимо да минат през тези "мръснишки перверзии ", само че и тогава не гледат. Въпреки това, една розова институция е съумяла най-малко да вникне в половите ползи на нежното съсловие, питайки милионите зрителки, какво биха желали в действителност да видят на сцена, с изключение на питона на "Черния рицар ". И колкото и да отхвърлят, статистиката на YouPorn демонстрира, че всеки 4-и консуматор в техния уебсайт е жена (подозираме, че е попаднала на хисторито на партньора). Статистиката въпреки всичко познава и някои изключения, които доста са желали да видят лесбийско порно, както и по този начин наречените перверзии на Грей - BDSM.
Нека погледнем цифрите: Проведеното проучване е с повече от 24 000 дами и повече от 76% са на възраст 18-34 години. От тях 57% се считат за хетеросексуални, 32% за бисексуални, останалите нищо не са споделили! 54% от дамите отхвърлят да споделят, че са гледали порно, 51% декларират, че се усещат неловко от своите приятелки, когато се приказва за нещо такова. 18% пък хвърлят по едно око на мрежата всеки ден. 63% са респондентките, които опресняват паметта най-малко по веднъж в седмицата и към 9% лъжат, че гледат по един път в месеца. Огледай се в офиса си, една от 5-те дами към този момент е гледала порно тази заран - откри я и дружно изгледайте труда на Мия Калифа!
Потъвайки във вътрешността в дълбините на статистиката и порното, 51% % са декларирали, че гледането на порно би трябвало да бъде тъкмо толкоз обикновено за дамите, колкото и за мъжете. Уважаеми дами от този %, но прави сте! Вие сте светлия лъч и бъдещето на едно по-интелигентно полово общество и ние, скромната мъжка публика в офиса, поддържаме напълно вашите потребности и стремежи! Не единствено, че е обикновено да гледате порно, само че от време на време е даже целесъобразно, изключително за оня %, който има вяра, че виреещият буренак от дивия запад възбужда мъжете! Както сами се досещате, след всяка добра вест идва и една неприятна - 89% от дамите избират да гледат порно сами, останалите 11% да заповядат в офиса! От философска позиция ги разбираме, въпреки всичко изборът на розов филм е съкровен акт, а ѝ никой не желае да знае, че гледаш cuckold клипове, нали?
Обвързаните дами (68% от тях) признават, че гледането на порно (без значение дали е с наличието на партньора) не се усеща като невярност. Защо обаче останалите 32% си мислят, че възбудата ни към Лиса Ан може да се счита за невярност - в никакъв случай няма да я срещнем и тя в никакъв случай няма да ни бъде шефка в офиса (животът е гаден). И нещо леко смущаващо - нито една от дамите не е подобрила своя полов живот, откакто е гледала порно. Подозираме, че не е гледала вярното порно, но това е друга тематика!
Най-важното от цялата статистика е невероятната смяна на половите привички, както и на зрителския интерес на дамите към порното. Повече от 46% декларират самоуверено, че от ден на ден се радват на новите жанрове и оферти. Също по този начин се покачва и желанието за присъединяване в сходни клипове - 56% от дамите нямат нищо срещу да извадиш камерата! И ето един доста значим факт, 20% от дамите се усещат възбудени след гледането на Роко и компания, 37% се усещат задоволени, 17% се усещат палави - останалите нищо не са споделили!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР