Извеждаме ги на разходки, грижим се за тях, разресваме козината

...
Извеждаме ги на разходки, грижим се за тях, разресваме козината
Коментари Харесай

Къде се събират днес кучетата и техните стопани

Извеждаме ги на разходки, грижим се за тях, разресваме козината им грижовно, водим ги с нас на пътешествия... Изобщо имаме ли си куче, имаме си и правилен сателит в живота.
 Кучетата и изследването, което потвърждава, че плачат, когато още веднъж видят стопаните си
Кучетата вършат и това

Защото доста, но доста обичат стопаните си

И той има потребност освен от грижи, само че и от развлечение. Не се и съмняваме, че си има желаните за задачата места, само че през днешния ден пък има опция да се впусне в едно по-различно (и отново игриво) прекарване.

Става дума за Dog Fest - събитието, което през днешния ден, 25 септември, събира в Южен парк 2 (Кучешкия парк) кучета и техните стопани на празненство, на което да честват дружно и в по-голяма компания.

Четириногите любимци ги чакат проведени игри, на които могат да получат вкусни лакомства като премия, бягане на воля по зелените площи и благоприятни условия за нови запознанства. И, несъмнено, освен кучетата ще могат да се срещат между тях, само че и техните стопани също.
 Снимка 588552

Освен обществените занимания, за хората има и просветителни такива. Желаещите могат да се срещнат с изложители на празника, с цел да научат повече за разнообразни артикули, основани за четириногите ни другари.

На кучетата, които към момента си нямат дом, само че копнеят за подобен отвън приютите, също е обърнато внимание на Dog Fest-а. По време на събитието имаме късмет да се включим в идеите на приютите, да станем донори, както и да научим повече за другите благоприятни условия да осиновим или помогнем на четириног другар.

И с цел да се усещаме като че ли сме навръх градско празненство в сърцето на София, за свежата атмосфера заслуги има диджеят, който подгрява с музика. Изобщо - кой е споделил, че хора и кучета не могат да купонясват дружно?
 Самоед, лъвско куче, чау чау, тибетски мастиф, азавак и това ли са най-скъпите породи кучета
5 от най-скъпите породи кучета

Четири лапи лукс

Dog Fest е на 25 септември, неделя, от 14:00 ч. в Южен парк 2 (Кучешкия парк) . Още за събитието -.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР