Извършват се процесуално-следствени и оперативно-издирвателни действия на територията на София

...
Извършват се процесуално-следствени и оперативно-издирвателни действия на територията на София
Коментари Харесай

МВР с първа информация за акцията срещу Божков

Извършват се процесуално-следствени и оперативно-издирвателни дейности на територията на София по отношение на следствието на убийството на Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Оттам прецизираха, че в тези дейности се включват претърсванията в парцели на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от.

От Министерство на вътрешните работи показаха още, че събраните материали ще бъдат докладвани на наблюдаващия прокурор от Софийската градска прокуратура.

Припомняме, че тази заран спецполицаи от Столична дирекция на вътрешните работи и ГДНП влязоха в няколко парцела на предприемача Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от. На един от адресите, които се ревизира, Божков изтърпява мярка си " домакински арест ". 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР