Извършва се ремонт на повредени участъци от пътните ленти за

...
Извършва се ремонт на повредени участъци от пътните ленти за
Коментари Харесай

Затруднено е преминаването през ГКПП Кулата-Промахон

Извършва се ремонт на развалени сектори от пътните ленти за камиони и от време на време тежкотоварните коли минават единствено през една лента на вход и една на излаз.

Ремонтните действия на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Промахон " ще продължат до 16 април, прецизираха българските гранични управляващи.

По информация на " Гранична полиция " към 6 часа трафикът на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата " е натоварен на излаз за товарни коли. На другите гранични пунктове на границата с Гърция " Маказа ", " Златоград " и " Ивайловград " могат да минават единствено леки коли и микробуси.

На границата с Румъния трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Видин ", Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кардам ", Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дуранкулак " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Никопол " на излаз за товарни коли.

На границата със Сърбия трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " на излаз за товарни коли. Строително-монтажни действия на пункта постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

На границата с Турция трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " на излаз за товарни коли.

На границата с Република Северна Македония придвижването е обикновено на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР