Извършителите на обира в Кауфланд са откраднали голяма сума пари.

...
Извършителите на обира в Кауфланд са откраднали голяма сума пари.
Коментари Харесай

Обирът в Кауфланд: Имало натиск върху служител

Извършителите на обира в Кауфланд са откраднали огромна сума пари. Това оповестиха от следствието на ексклузивен брифинг. Престъплението не е осъществено в салона, където са клиентите, а в друго помещение. Престъпниците са влезнали с щурм, като са преодолели няколко загради. Те не са направили физическо принуждение, само че е имало душевен напън върху чиновник.

На въпрос дали открадната сума е 30 000 лв., от прокуратурата не прецизираха, само че оповестиха, че в магазина се прави инвентаризация.

На този стадий от следствието не можем да изнесем повече информация, споделиха проверяващите.

Припомняме, че четирима маскирани и въоръжени мъже ограбиха нощес магазин Кауфланд в Сандански. Обирът е станал малко след 21 часа, заяви Struma.com. Задигнат е целият дневен оборот. Крадците са проникнали в сервизно помещение зад магазина, под носа на защитата.

По първични данни не са съумели да извадят оръжията си, не са разкрили и  други пари, съхранявани в помещението. Открадната сума се прецизира.  Полицията е на крайник. По време на обира магазинът към момента е работил и е имало клиенти вътре. Полицаите сложиха заграждения на едното пътно платно в Кресненското дефиле в посока София. Районът към Сандански бе блокиран.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР