Извънземни се свързват с хората в будисткия храм на хълма Кхао

...
Извънземни се
свързват с хората в будисткия храм на хълма Кхао
Коментари Харесай

Извънземни се свързват с хората в будисткия храм на хълма Кхао Кала

Извънземни се свързват с хората в будисткия храм на хълма Кхао Кала. Те предизвестяват, че Третата международна война ще стартира през 2022 година …Вече 20 години, хората отиват в далечен будистки храм на хълма Кхао Кала (Khao Kala) в Тайланд. И всяка година има от ден на ден и повече гости (HiddenTruth.site).Тези хора са привлечени тук не от почитането на будизма, а от опцията да поддържат връзка с извънземните.Всичко стартира през 1997 година, когато локален гражданин Черд Чуенсамнуан отишъл в този храм, с цел да се моли и да медитира пред статуята на Буда в двора. Изведнъж, по време на медитацията, той влезнал в телепатичен контакт със същества, които му споделили, че живеят на други планети.

 q1 1 - Извънземни се свързват с хората в будисткия храм на хълма Кхао Кала
Когато шокираният Черд разказал какво се е случило на фамилията си и жителите на неговото село, те не му повярвали. Но, година по-късно, хиляди хора станали очевидци по какъв начин НЛО във форма на паница лети наоколо в небето.Когато местна жителка съобщила, че е видяла група извънземни на хълма Кхао Кала, тълпи любопитни хора се втурнали към храма, искайки да поддържат връзка с извънземните. Много от тях имали шанс да преживеят сходно събитие, за което след това разказали на другите.
Самият Черд умира през 2000 година, само че дъщерите му основават група за вярващи в „ будистките извънземни “. Чрез медитация, те научили доста за извънземните.Васана, една от дъщерите на Черд, споделя: “Две раси от извънземни се свързват с хората на Кхао Кала. Едната група е от Плутон, другата от планета, наречена Локу. Тези от Плутон нямат физическо тяло и са формирани от сила. Жителите на Локу имат физическо тяло и имат доста напреднали технологии.Извънземните от планетата-джудже се тормозят, че доста разрушителни неща се случват на Земята – войни, екологични проблеми. Всичко това, има огромно въздействие върху нашата планета. Те желаят да дадат опция на някои хора да беседват с тях, с цел да ни опознаят по-добре. И в случай че в миналото хората се самоунищожим в нуклеарна война, извънземните могат да ни оказват помощ и да възстановят човешката цивилизация. ”Васана не знае от къде точно жителите на планетата Локу се свързват с хората. Казали единствено, че тяхната планета е в орбитата на звезда в нашата лична вселена.

 q3 1 - Извънземни се свързват с хората в будисткия храм на хълма Кхао Кала
Някои извънземни известия са сходни на пророчествата и наподобяват доста плашещи. Така, неотдавна, извънземните споделили, че Третата международна война ще стартира през 2022 година.След това, потокът от хора, искащи да отидат там и да медитират, с цел да поддържат връзка с извънземни, се увеличил още повече.Четете още: Извънземните – от началото на галактическата епоха до наши дниПрез август 2019 година, дори служители на реда отишли в храма, защото тези, които желали да медитират пред статуята на Буда, конфигурирали доста палатки в непосредствена непосредственост до защитената горска зона и желали да провеждат огромна среща там.

 q4 - Извънземни се свързват с хората в будисткия храм на хълма Кхао Кала
Според Васана, медитацията и общуването с извънземни й давали опция да „ пътува в пространството и времето “ благодарение на силата на мозъка си.Понастоящем, сто души са непрекъснати членове на Обществото Кхао Кала. Те носят бели облекла и по-често от другите отиват да се молят и да медитират до статуята на Буда, на върха на хълма.

 q5 - Извънземни се свързват с хората в будисткия храм на хълма Кхао Кала
Една от тях, жителка на Банкок (Bangkok) – Плой Буранасири, върви там през последните 9 години. Казва, че персонално е виждала странни летящи предмети в небето и се е срещала с необикновени същества „ от небето “.Друг член на Общността – Сукваса Мукпром, на 32 години, неотдавна е посетил хълма Кхао Кала за първи път от тази година, само че предходната година той е бил тук повече от 10 пъти.

 q6 - Извънземни се свързват с хората в будисткия храм на хълма Кхао Кала
Освен информация за идната война, жителите на Плутон предизвестяват хората за разнообразни екологични и естествени бедствия, само че детайлности за тях не са посочени в пресата.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР