Извънредното положение във връзка с разпространението на COVID-19 промени неочаквано

...
Извънредното положение във връзка с разпространението на COVID-19 промени неочаквано
Коментари Харесай

Suzuki България със специална лизингова програма за специално време

Извънредното състояние по отношение на разпространяването на COVID-19 промени ненадейно метода ни на живот през последните месеци.

Вярвайки, че може да бъде позитивната смяна в живота на своите клиенти, родното посланичество на Suzuki разгласи въвеждането на промоционална лизингова стратегия, по изискванията на която то поема изплащането на месечните вноски през първите 6 месеца от лизинговия контракт.

Така клиентът ще се усеща сигурен и спокоен при покупката на своя нов автомобил, и ще се любува оптимално на шофирането.

Промоционалното предложение е ориентирано към крайни клиенти, които имат потребност и предпочитание да се снабдят с нов благонадежден и пестелив автомобил, без да се тормозят за лизинговите вноски през първата половин година от контракта.

В допълнение на това неповторимо преимущество, клиентът ще се възползва и от преференциален лихвен % от 2.40 %.

“Специалното време, в което живеем през днешния ден, предизвика основаването на специфичната ни лизингова стратегия #FeelSafe, която има за цел да подкрепи клиентите ни при покупката на нов автомобил Suzuki, като ние покрием вместо тях разноските за лизинговите вноски през първите 6 месеца”, разясняват от офиса на формалния вносител на японската марка.

За цялостните условия по програмата #FeelSafe посетете: https://suzuki.bg/promocii/vzemi-nov-avtomobil-suzuki-s-promocionalnata-lizingovaprograma-feelsafe-i-spesti-vnoskite-za-parvite-6-meseca
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР