ИЗВЪНРЕДНО! Заловиха един от избягалите затворници Избягалият от пловдивския затвор

...
ИЗВЪНРЕДНО! Заловиха един от избягалите затворници Избягалият от пловдивския затвор
Коментари Харесай

Прокуратурата с първи коментар за затворника Манджата

ИЗВЪНРЕДНО! Заловиха един от избягалите пандизчии

Избягалият от пловдивския затвор Георги Танчев-Манджата е бил хванат през днешния ден по обед в жилището на собствен другар наркоман на пловдивския бул. „ Мария Луиза ”.

В последните няколко дни Манджата е обитавал там. Установява се дали въпросният укривател има съпричастност към закононарушението, което е направил другарят му и в случай че има такава, ще бъде притеглен към отговорност, заяви за блиц представителят на Районна прокуратура-Пловдив Атанас Илиев.

Към момента няма никакви доказателства за нарушаване на затворническата администрация, заяви още Илиев. Манджата към този момент е закаран в пандиза в Пловдив, режимът му е изменен от лек на непоколебим. Все още няма изясненост за какво той е избягал преди 2 седмици от външния обект, на който е работил, и не се е прибрал в зандана. Предстои всеки миг да бъде въведена в действие още една присъда на Танчев.

Тя ще бъде още веднъж за наркоразпространение и е в размер на година и три месеца. Ще бъде изпълнена при непоколебим режим. Прокурор Илиев заяви още, че поради бягството си от пандиза Манджата е застрашен от нови 3 години отнемане от независимост.

Не е ясно дали през цялото си двуседмично изгубване Георги се е крил при въпросния си приятел, който също е престъпно проявен. Както марица писа, пандизчията е бил видян да отива при собствен другар, също наркоман, в кв. „ Смирненски ”. Към момента проверяващите не удостоверяват, че въпросният Васил Духа е бил укривател на Манджата.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР