Изваждане на факти за роднински връзки на партийци от ГЕРБ

...
Изваждане на факти за роднински връзки на партийци от ГЕРБ
Коментари Харесай

БСП имали сценарий за разкол между Цветанов и Борисов

Изваждане на обстоятелства за роднински връзки на партийци от ГЕРБ във властта е сюжет " да се прави ерес сред мен и Бойко Борисов ", съгласно ръководителя на ГЕРБ в Народното събрание Цветан Цветанов.

" Имам го като сюжет, който приготвят. Ще го оставя запечатан, след 1 месец, когато този сюжет стартира да се разиграва мога да ви го покажа ", сподели Цветанов в коридорите на Народното събрание. Във всяко едно основно значимо решение постоянно сме взимали политическо решение и сме го съгласували постоянно с Бойко Борисов, добави Цветанов. Според него някой желае да сътвори чувство, че има бламиране на премиера, че " в парламентарната група вършим нещо, което остава неусетно от премиера ". " Този сюжет сме го слушали от 2008 година, когато се разбра, че ГЕРБ има капацитет да ръководи. Тогава започнаха да говорят- Цветанов ще вземе партията на Борисов, Борисов ще изгони Цветанов от партията ", напомни Цветан Цветанов. Той сподели за следващ път, че няма никакво разминаване сред позицията на парламентарната група (ПГ) и позицията на премиера. " ПГ има своя живот, има и Министерски съвет, който също има своя управнически живот. Има разделяне на управляващите ", увери Цветан Цветанов.

Депутатът от ГЕРБ Николай Сираков, който е някогашен регионален шеф и кмет на Габров също видя сюжет в дейностите на Българска социалистическа партия, откакто от левицата оповестиха, че братът на Томислав Дончев - Момчил Дончев, е назначен без конкурс от кмета на Габрово Таня Христова за шеф на общинско звено " Озеленяване " и ръководи бюджет от над 1 млн. лв..

" Информацията, която беше извадена от Българска социалистическа партия, демонстрира, че Габрово е част от огромен сюжет, по който се цели очернянето на ГЕРБ и дискредитацията на партията за идните локални избори ", сподели Сираков. Той допусна, че ще излязат такива за всички градове в България. " Вземат се обстоятелства, които в действителност са обстоятелства, кой с кого е съученик, кой на кого е кръстник и кум. Оттам нататък се пришиват неистини ", изясни Сираков.

От Българска социалистическа партия оповестиха, че към този момент имат 70 сигнала за роднински назначения и компании, които получават публични поръчки. Първо бяха разкритията на Елена Йончева за роднинските назначения в общината в Хасково и връзката им с депутата от ГЕРБ Делян Добрев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР