Изцяло сме доволни от доклада на ЕК. Докладът е обективен.

...
Изцяло сме доволни от доклада на ЕК. Докладът е обективен.
Коментари Харесай

Цветанов: Изцяло сме доволни от доклада на ЕК

Изцяло сме удовлетворени от отчета на Европейска комисия. Докладът е справедлив. Няма нови препорък. От нас зависи дали през 2018 година ще бъде прекъсната процедурата по механизма за съдействие и оценка.
Това сподели на брифинг ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов във връзка отчета на Европейската комисия по механизма за съдействие и инспекция.
„ Докладът е справедлив. Няма нови рекомендации, които се предлагат на страната. Във всички от предишния отчет има несъмнено осъществяване. За първи път се приказва, че отчетът може да бъде прекратен и това е доста явен знак за напредъка на страната ни. За мен е доста задоволително това, което се приказва за проведената престъпност, тъй като последните 10 години триумфите, които имаме и всичко, което сме създали, сме достигнали една по-голяма сигурност, която подхожда и на упованията на Европейски Съюз “, съобщи Цветанов и посочи, че се дава явен сигнал за това, което са създали в предходния парламент за конституционните промени и за избора на Висш съдебен съвет.
„ Изцяло сме удовлетворени от отчета, който излезе за страната ни. Всеки от нас може да прочете деликатно, че на база политическата неустойчивост, служебното държавно управление, с провеждането на изборите, не е било допустимо да продължат промени. Отчита се в отчета, че от май месец към този момент имаме непоклатимост. Правителството е траяло съответните промени и има напредък. От самите нас зависи дали през 2018 година ще бъде прекъсната тази процедура по механизма за съдействие и оценка “, сподели още Цветан Цветанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР