Изцяло новият Ford Fiesta осигурява повече технологии, рафинираност и стил

...
Изцяло новият Ford Fiesta осигурява повече технологии, рафинираност и стил
Коментари Харесай

Изцяло новият Ford Fiesta е най-добрият избор за бюджета си, според журито на Световен дамски автомобил на годината

Изцяло новият Ford Fiesta обезпечава повече технологии, рафинираност и жанр от когато и да било. И предлага отлична стойност, съгласно експертното жури на Световен дамски автомобил на годината.

Fiesta е победител в категорията за бюджетни коли на премиите за Световен дамски автомобил на 2017 година – единствените награди в света, напълно гласувани от дами.

25 експертни членове на журито от 20 страни по света избраха Fiesta за недвусмисления победител измежду 10 финалиста в категорията, селектирани всред първичните 420 автомобила.

„ Поздравяваме Ford за решителната победа на Fiesta – победа, в която не сме се съмнявали “, показа Санди Майре от журито на Световен дамски автомобил на годината. „ Fiesta беше толкоз единомислеща номинация измежду членовете на журито, че се изкачи до високия клас с повече гласове от премиум модели като Aston Martin DB11 и Range Rover Velar.”

Победителите в Световен дамски автомобил на годината се избират по критериите сигурност, съответствие цена-качество, жанр, място за предпазване, уместно за деца, елементарно ръководство, екологичност и съблазън.

Изцяло новият Ford Fiesta е в продажба в Европа в отличителни версии, в това число стилната Fiesta Titanium, въодушевената от Ford Performance Fiesta ST-Line и изисканата Fiesta Vignale.

Модерните технологии на Fiesta в помощ на лидера включват системата за съгласуваност SYNC 3, усъвършенстваната система за Засичане на пешеходци, която предотвратява удари даже през нощта, и първия за Ford Активен паркинг помощник, който ползва спирачно изпитание при паркиране без ръце.

Най-новите мотори включват неведнъж награждавания 1.0-литров бензинов EcoBoost с до 140 к.с. и 1.5-литров дизелов TDCi с до 120 к.с.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР