Изцепките на Сузанита нямат край. Изглежда родителите на момичето са

...
Изцепките на Сузанита нямат край. Изглежда родителите на момичето са
Коментари Харесай

Сузанита прекали: Отново скандализира мрежата СНИМКА

Изцепките на Сузанита нямат край. Изглежда родителите на момичето са я оставили на произвола на ориста, а тя най-нагло гази закона без да й мигне окото.

След като се похвали, че кара кола, въпреки да няма годините и шофьорска брошура, в този момент тийнейджърката без срам показа кадър, на който се вижда, че километражът сочи 300 км/ч. Може би в случай че беше изчакала да навърши годините и се беше явила на шофьорки курс, щеше да знае каква е разрешената скорост. В България на никое място не може да караш с толкоз висока скорост.



В обществените мрежи има всеобщ хейт за калпазанката, а възмутени майки се питат къде е адекцията за протекция на детето и за какво не вземе ограничения. Те се възмущават на държанието на дребната Сузанита, защото наред с злобарите доста дребни девойки се пробват да й подражават, което е пагубно за цялата нация.

Орхан Мурад обаче не на мира държанието на щерка си за аморално. За него да пуши трева, да се съблича, да пие алкохол, да спи с момчета са очевидно част от нещата, които би трябвало да прави едно 16-годишно момиче. Той твърди, че целият хейт за щерка му идва от завистливи хора, които не могат да одобряват обстоятелството, че Сузанита стана известна и изкарва пари още занапред, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР