Източници от Вътрешното министерство разкриха, че още от първите дни

...
Източници от Вътрешното министерство разкриха, че още от първите дни
Коментари Харесай

Нова Зловеща Версия За Убийството На Бизнесмена Петър Христов Преобръща Всичко! Вижте Кой Знаков Герой Изплува

Източници от Вътрешното министерство разкриха, че още от първите дни след закононарушението, а и до през днешния ден, една от водещите версии е, че някогашните членове на „ Наглите “ са поръчали убийството. То бе осъществено на 8 януари към 10 ч. Сутринта в столичния квартал „ Манастирски ливади “.

Пo 49-годишния мъж беше стреляно с чешки картечен револвер „ Скорпион “. Такова автоматизирано оръжие се употребява от професионални убийци за мокри поръчки. Общо 5 патрона попаднаха в тялото му. 3 от тях диаметър 7,62х39мм, бяха поразили предприемача в гърдите. Един го улучи в главата, а последният в шията. Този патрон бе излязъл от тялото на Христов, всички останали са заседнали в него и извадени при аутопсията. Срещу Христов е стреляно от непосредствен градеж, а част от камерите в региона не са работели.

Петър Христов бе индивидът, поради който в края на 2009 година Министерство на вътрешните работи разруши недосегаемата до тогава тайфа „ Наглите “. Това бе доказано в това число от някогашния основен секретар на ведомството Калин Георгиев. Христов персонално е завел при ченгетата очевидеца Найден Недев, с цел да издаде „ Наглите “. Той бил част от бандата. Недев, дружно с различен член на „ Наглите “ - Валентин Михайлов – Ихтиманския, след това станаха предпазени очевидци. Заради показанията, които дадоха, съумяха да отърват пандиза. Благодарение на показанията на Найден Недев ченгетата влезнали в дирите на похитителите, като първият, който попаднал в клопката им, бил Ивайло Евтимов – Йожи. Любопитното е, че малко по-късно братът на Недев – Драгомир, бил освободен от пандиза, където излежавал присъдата.

Според постъпила по действен път информация в службите, поръчката за разстрела на Петър Христов е издадена от един от водачите на „ Наглите “. Групата съзнателно изчакала да минат няколко години, тъй че да не бъдат обвинени за вендетата. Имало и версия, че баровецът е гръмнат поради спор за пари с израелски предприемачи, които сякаш измамил с 3 милиона евро, само че тя отпаднала заради неналичието на доказателства. В момента полицията работи единствено по версията, че изтезанието е поръчка на разрушената тайфа „ Наглите “.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР