Източници на Фрог нюз съобщиха, че прокуратурата е известена за

...
Източници на Фрог нюз съобщиха, че прокуратурата е известена за
Коментари Харесай

Свирепи юмруци след разкритията по „Асфалтгейт“. Прикрива ли прокуратурата побой в една от фирмите изпълни...

Източници на Фрог нюз оповестиха, че прокуратурата е известена за случилото се, само че не е подхванала никакви стъпки за разкриването на абсурда. Същите източници са безапелационни, че „ чадърът “ над случая е разпънат, с цел да не пострада Бойко Борисов и предизборната акция на ГЕРБ, с които се свързва въпросната компания. Дори се счита, че босът на компанията скоропостижно се е покрил в Дубай…

 

Драмата се разиграва незабавно откакто районният министър Шишков разкри, че при строителството на сектори от „ Хемус “ и северната дъга са „ спестени “ над 30 % от асфалтовото покритие, което е трябвало да бъде положено по контракт. Пострадалият от побоя е към този момент някогашен кадър на една от най-големите компании в сектора. Б.А. е назначен на работа през 2021 г на висока служба. Новопостъпилият работи известно време, само че вижда, че строителните действия не се правят както е по контракт и че се отклоняват материали, не се съблюдават избрани условия и други След време той взема решение да напусне и подава молба за преустановяване на трудовия контракт по „ взаимно единодушие “.

 

На 24 февруари той е извикан в офиса на компанията, с цел да си получи трудовата брошура. Той отива без да подозира какво ще се случи.

 

Строителният необут го обвинил за това, че е отговорен за към този момент оповестените обществено от министъра нередности в строителните работи. Оказва се, че Б.А. в действителност е извикан да подпише няколко документа, в които в действителност признава виновност за скандалните безобразия. Научава също, че дължи 80 хиляди лв., които бил присвоил от компанията. Служителят отхвърля и тогава босът се нахвърлил против него и с удар му счупил носа. Към него се причисляват двама охранители, които пребиват грубо Б.А.

 

Младият мъж обаче съумява да се добере да „ Пирогов “, където му е оказана първа помощ и е освидетелстван за получените контузии. От болничното заведение той отива в Първо РПУ в столицата, където следователката Р.С. образува кореспонденция под №367. Снети са му и показания. Всичко това се случва на 24 февруари. Оттогава няма никакъв знак, че по случая се прави каквото и да било. Нещо повече, на към този момент някогашния чиновник му звънят лица, които го заплашват и е посъветван да се откаже от показанията, тъй като така и така казусът към този момент бил „ решен “ от прокуратурата.

 

Опитите ни да научим повече детайлности през празничния ден не се увенчаха с триумф.

 

Надяваме се, че основният прокурор Иван Гешев или минимум неговите заместници, които единствено преди дни дадоха изобилна конференция, на която акцентираха какъв брой безстрашно се борят против нарушителите на закона, ще създадат нужното абсурдът да не се потули поради намесени в него лица, близки до обкръжението на някогашния министър председател Борисов.

Според нашите източници водачът на ГЕРБ към този момент бил известен за абсурда. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР