Източници на Блиц разкриха нова следа в мистериозното изчезване на

...
Източници на Блиц разкриха нова следа в мистериозното изчезване на
Коментари Харесай

Шокиращо разкритие заплете и много пари в мистерията с изчезналата фатална рейнджърка

Източници на Блиц разкриха нова диря в мистериозното изгубване на военнослужещата от карловската бригада Десислава Стоянова. Неотдавна 40-годишната дама под пагон е теглила огромен заем. Нейна другарка и колежка е станала гарант на заема. Не е ясно за какво са били нужни толкоз пари на Стоянова. 

Твърденията на проверяващи, че вратата на дамата е била отключена, са спорни, защото други наши източници настояват, че когато е бил подаден сигналът през предишния петък, жилището на дамата е било отключено от представители на военна полиция. Друга версия от следствието пък гласи, че домът на военнослужещата е бил отворен.

Противоречиви са и изказванията по кое време тъкмо е изчезнала тя. Според едни, никой не я е виждал от предишния вторник (27.11.2018 г.). Сигналът, че Десислава е изчезнала обаче е от предишния петък. Деца, които са играели пред блока пък са споделили, че са я видели в събота да се прибира в жилището си.

До момента няма никаква диря и не се знае къде е хубавицата. 

Тя е била оплетена в многочислено любовни връзки. Това, че е излязла и е оставила телефона в дома си и това, че е поддържала по едно и също време връзка с доста мъже, подухва асоциации, че приказваме за нещо персонално, което се е е случило с Десислава, разясниха пред Блиц проверяващи.

Едната от версиите е, че тя може да е излязла, оставяйки телефона си, с цел да не я проследят, а другата версия е, че някой й се е обадил, извел я е на открито за малко и случайно й се е случило нещо. 

Разследващи разясниха, че нямат съображение да считат, че дамата към този момент не е жива, макар че в Карлово интензивно се носи слух, че е убита. Периметърът на деяние на ченгетата се разгръща върху цялата страна. Денонощно се работи за издирването на военнослужещата.

Местни хора споделиха, че са били викани на разпит предишния ден и през вчерашния ден над 30-40 души. Сред тях имало и такива, които не са я познавали, само че са били другари с нея в обществената мрежа. До момента нито ухажор, нито другар, нито родственик, нито сътрудник е дал някаква ясна устременост къде може да е Десислава Стоянова.

Част от приятелите й са били потресени, откакто са разбрали за двойствения живот, който е водела, защото нормално се прибирала в дома си сама, демонстрирала непретенциозно и съзнателно държание и никой не е подозирал, че тя върти толкоз доста мъже по едно и също време. Може би там е разковничето на историята.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР