Източник и снимка: Флагман.бгЗа кого са отредени паркоместата край сградата

...
Източник и снимка: Флагман.бгЗа кого са отредени паркоместата край сградата
Коментари Харесай

Бургазлия: За кого са отредени паркоместата край сградата на Общината?

Източник и фотография: " Флагман ".бг

За кого са отредени паркоместата край постройката на Община Бургас в центъра на града? Този въпрос задава към локалната администрация бургазлията Пламен Янев, който е изпратил писмо до Общинския съвет, с което желае да получи отговори на няколко свои питания.

Той засяга 8-те броя паркоместа на ул. „ Тракийска ” – от западната страна на постройката на Община Бургас, както и тези по нейното продължение към ул. „ Фердинандова ”, които все още са заградени с колчета и по всичко проличава, че достъпът до тях е стеснен.

Янев задава следните въпроси:

1.     За кого са обособени и от кого се употребяват 8 броя служебни паркоместа на ул. „ Тракийска ” в непосредствена непосредственост до постройката на Община Бургас с адрес ул. „ Александровска ” №26?

2.     За кого са обособени и от кого се употребяват 3 броя служебни паркоместа на ъгъла сред ул. „ Тракийска ” и ул. „ Фердинандова ”, против ресторант „ Инканто ”?

3.     За кого и по чия заповед всяка заран общински чиновници резервират нерегламентирани по никакъв метод паркоместа, намиращи се в упоменатите в т.2 3 броя служебни паркоместа?

4.     Защо целодневно е занижен контролът за погрешно паркиращи коли на същото място в случай, че това се случва на метри от входа на Община Бургас и будка с непрестанно наличие на общински чиновник?

5.     По какъв метод е регламентирано паркирането на ул. „ Цар Асен I ” в частта й от ул. „ Тракийска ” до ул. „ Цар Петър ”? ННа кого и заради какви аргументи е разшерено паркирането на коли в този сектор, който наподобява като тротоар?

6.     Общо какъв брой паркоместа са непокътнати за прилагане от Община Бургас на следните места 
Ул. „ Тракийска ”Ул. „ Фердинандова в сектора й до ул. „ Цар Петър ”Паркингът, находящ се сред постройката на Общината и постройката на Търговско дружество НАП-БургасПаркингът, паралелен на ул. „ Тракийска ” сред Общината и постройката с административен адрес ул. „ Фердинандова ” №2
7.     Защо при съществуването на толкоз доста непокътнати за Община Бургас паркоместа в този регион, коли на УКОРС паркират и заемат дребното останали в региона свободни места, които могат да бъдат употребени от жители и посетители на града.

Питането на бургазлията Пламен Янев е входирано преди дни, само че то не се прегледа на последната сесия на ОбС-Бургас в края на февруари . То обаче към този момент е включено в листата за разглеждане на Постоянната комисия по публичен ред и сигурност към ОбС-Бургас, тъй че евентуално отговор на въпросите си той ще получи в средата на март. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР