Източник: Hyundai IONIQ Electric бе обявен за най-екологичния автомобил от 105

...
Източник: Hyundai IONIQ Electric бе обявен за най-екологичния
автомобил от 105
Коментари Харесай

IONIQ Electric е класиран на първо място в Еко тест 2017 на ADAC

Източник:

Hyundai IONIQ Electric бе разгласен за най-екологичния автомобил от 105 тествани през 2017 от германската автомобилна асоциация ADAC
Изцяло електрическият модел постигна максималните пет звезди в еко теста на ADAC с най-голям резултат от 105 точки

IONIQ Electric е спечелилият в екологичния тест на ADAC за 2017 година През миналата година най-голямата немска автомобилна асоциация подложи на нескончаем тест 105 автомобила с разнообразни типове задвижване, с цел да оцени екологичността им. IONIQ Electric е един от едвам петте, постигнали оптималните пет звезди. При изготвянето на оценката са взети предвид емисиите от CO2 и други замърсявания. IONIQ постига най-голям резултат от 105 точки: пълните 50 точки за шофиране с ниски емисии и 55 от 60 за изцяло показване в областта на CO2 излъчванията.

IONIQ Electric предлага водеща в класа ефективност

Експертите на ADAC употребяват германския енергиен микс от 579 г/кВтч като основа на тестовете си. Този метод разрешава на еко теста на ADAC да съпоставя различни алтернативни видове задвижване с конвенционалните мотори с вътрешно горене. IONIQ Electric реализира междинен разход от 14,7 кВтч, което се отразява в излъчвания CO2 от 85 г на километър – изключително представяне в електрическия сегмент. Потвърждението на резултатите е постигнато с измервания на пътя – „ излъчвания от действително шофиране “.
„ Силният резултат на IONIQ Electric в еко теста на ADAC акцентира компетентността на Hyundai в създаването на нови технологии и демонстрира изобретателния дух на марката “, споделя Андреас-Кристоф Хофман, вицепрезидент Маркетинг и артикули в Hyundai Motor Europe. „ Гамата на IONIQ е отлична основа за амбициозната ни тактика за развитие на екологични превозни средства, която тази година ще бъде допълнително развита с напълно новия NEXO и KONA Electric. “

Hyundai IONIQ Electric е част от сполучливата серия IONIQ от три разнообразни модела. Hyundai Motor е първият производител, който предлага електрическо, хибридно и плъгин хибридно задвижване в един вид каросерия. От пускането си на пазара в края на 2016 г. моделът има над 28 000 продажби в Европа. С 5-звезден рейтинг от Euro NCAP и награди на различни пазари за цялостното си представяне, IONIQ е един от най-награждаваните и икономически изгодни екологични модели на пазара.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР