Източник 24 часа, снимка Булфото1339 неизвинени отсъствия имат депутатите от

...
Източник 24 часа, снимка Булфото1339 неизвинени отсъствия имат депутатите от
Коментари Харесай

24 часа: Депутатите от БСП с над 1300 неизвинени отсъствия от работа

Източник " 24 часа ", фотография Булфото

1339 неизвинени отсъствия имат депутатите от Българска социалистическа партия от началото на протеста им на Народното събрание на 18 февруари до края на март, излиза наяве от информация на в. " 24 часа " в уеб страницата на Народното събрание (НС).

Само през март неизвинените отсъствия са забележителен брой - 971. Интересното е, че има червени, които са извинявали отсъствията си. Славчо Велков да вземем за пример очевидно се е водел в болнични до 14 март, когато по здравословни аргументи напусна Народното събрание.

Отсъствия през март са извинявали и зам.-шефът на групата Драгомир Стойнев, и депутатът Георги Андреев. Стойнев бе единственият представител на Българска социалистическа партия, който влезе в пленарната зала на 20 март, с цел да показа кандидатурите на левицата за зам.-шеф и членове на ЦИК. След това, по документи е бил 3 дни в командировка. Но и неговата, и на Андреев заплата са орязани, тъй като по устав това се прави при 3 следващи отсъствия или общо 5 за месеца.

284 пък са " алените " бягства от работата на комисиите.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР