Изтерзаната душа на поклонниците на Борисов разцъфна. Най-после!Подиграваха ги с

...
Изтерзаната душа на поклонниците на Борисов разцъфна. Най-после!Подиграваха ги с
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Изтерзаната душа на поклонниците на Борисов разцъфна!

Изтерзаната душа на поклонниците на Борисов разцъфна. Най-после!

Подиграваха ги с чекмеджета с пачки и кюлчета, не им имаха вяра за някаква Мата Хари, подиграваха ги за компаньонки в резиденцията, подиграваха ги със записи по какъв начин Той назовава ПКП една от ваклите им овчици, упрекваха ги, че си е назначил основен прокурор (даже два един след друг), че уредил с милиони някаква своя мутреса в Барселона, дори я оженил за своя банкянски другар, налял парите в Барселона, с цел да ги оправдае пред испанското следствие, упрекваха ги, че е източил милиарди от автомагистрали и столична община, че мутри и контрабандисти Му се регистрират и т. н.

И ето! Истината пристигна! Малката партия Демократична България, която се мъчат " да разкачат " от Политическа партия и да им стане патерица, откраднала 100 милиарда $! Видяхте лииии - реват лели ГЕРБ, в един глас със Слави Трифонов, Неделко Неделков. И с парчета от топящата се Българска социалистическа партия, които виждат основния си зложелател в тия, дето желаят да пращат оръжие за Украйна.

Най-после всичко стана ясно - каква смяна, тия са международни крадци. Демократична България приели подаяние от 140 хиляди лв. преди две години! И тия от смяната са с тях.

Чакаме в този момент " прокуратурата и проверяващите органи " да си свършат работата. Като с КТБ, братя Бобокови и впрочем.

Да се успокоят най-сетне нещата и да си пристигна Боеко.

Иван Бакалов
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР