Изтеглянето на САЩ от Сирия няма да бъде извършено в

...
Изтеглянето на САЩ от Сирия няма да бъде извършено в
Коментари Харесай

САЩ няма да се изтеглят напълно от Сирия, убедена Русия

Изтеглянето на Съединени американски щати от Сирия няма да бъде осъществено в цялостна степен. Това разгласи съветският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков, представен от ТАСС.

Руският посланик добави, че не може да е сигурен дали наличието на Вашингтон в раздираната от война страна ще бъде " намерено или скрито ".

" Не знам по какъв начин това наличие може да бъде завършено и дали ще бъде намерено или скрито. Въпреки това не мога да си показва Съединени американски щати физически, изцяло и несъмнено внезапно да се изтеглят военно от Сирия в актуалната обстановка на гладко гонене на световно владичество от страна на Вашингтон и стремежът да участват на всички места и да вземат решение въпросите единствено и само съгласно техните условия ", коментирал Рябков пред публицисти в Индия.

Коментирайки връзките сред Съединени американски щати и Русия по отношение на Договора за нуклеарните сили със междинен обхват, Рябков показал, че Москва е подготвена да води договаряния с Вашингтон на дипломатическо и военно ниво.

" Готови сме за разговор, в случай че Съединени американски щати са подготвени за това ", увери той, като добави: " Ако това стане на следващия ден, тогава сме подготвени на следващия ден. Но разговорът би трябвало да бъде на основата на равенството на правата. " /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР