Изтегляме частите от Бахмут. От днес в пет сутринта, 25

...
Изтегляме частите от Бахмут. От днес в пет сутринта, 25
Коментари Харесай

Пригожин: ”Вагнер” ще се изтеглят от Бахмут от 25 май до 1 юни

" Изтегляме частите от Бахмут. От през днешния ден в пет сутринта, 25 май, до 1 юни множеството елементи ще реалокират базите си в лагери в тила. Предаваме нашите позиции на военните ", съобщи Пригожин.

 

Видеото беше качено в обществената мрежа " Телеграм " от неговата пресслужба. На фрагментите се вижда създателят на " Вагнер ", облечен в бойна екипировка и застанал до опустошен от войната жилищен блок.

 

Агенцията напомня, че той разгласи завладяването на Бахмут в събота след най-дългата и яростна борба във войната.

 

В последното видео Пригожин, който неведнъж е подлагал на критика остро висши чиновници на съветската защита, сподели, че силите му ще бъдат подготвени да се върнат в Бахмут, при положение, че постоянната войска не съумява да се оправи със обстановката.

 

Междувременно Украйна съобщи в четвъртък, че е свалила всичките 36 ирански дрона, изстреляни от Русия при среднощни офанзиви, които съгласно нея евентуално са били ориентирани към сериозна инфраструктура и военни уреди.

 

Държавният глава Володимир Зеленски осведоми обществеността, че нощта е била " неспокойна ", само че похвали работата на противовъздушната защита.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР