Изслушването на министрите на външните работи и на правосъдието от

...
Изслушването на министрите на външните работи и на правосъдието от
Коментари Харесай

Изслушването на български министри в ЕП се отлага за януари

Изслушването на министрите на външните работи и на правораздаването от мониторинговата група в Европейския парламент се отсрочва за януари, заяви БНР. Мониторинговата група за народна власт, съществени права и господство на закона насочи покана към тях за на следващия ден.
От Европарламента обаче не са съумели да намерят преводачи с български език . Причината не е в тяхната липса, а заради новите, по-строги написания, свързани с пандемията от.
 Комисия на Екологичен потенциал пита прокуратурата за подправена информация на уеб страницата ѝ, информацията към този момент я няма Комисия на Екологичен потенциал пита прокуратурата за подправена информация на уеб страницата ѝ, информацията към този момент я няма
" След срещата на Групата за наблюдаване на демокрацията, върховенството на закона и главните права в Европейския парламент на 28.08.202...
Вицепремиерът и външен министър Екатерина Захариева и правосъдният министър Десислава Ахладова са поканени на наново чуване от мониторинговата група, защото евродепутатите не са удовлетворени от чуването им на 28 август.
След него до България бяха изпратени спомагателни въпроси, само че и отговорите са били незадоволителни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР