Изследвайки сексуалното минало на жените, експертите се опитаха да определят

...
Изследвайки сексуалното минало на жените, експертите се опитаха да определят
Коментари Харесай

Жените веднага разпознават дали мъжът е добър в леглото по това нещо

Изследвайки половото минало на дамите, специалистите се пробваха да дефинират с кои сътрудници са имали най-хубав секс и постоянно са достигали кулминационна точка.
В изследването са взели участие самотни или омъжени дами до 69 години, защото специалистите считали, че дамите във връзка ще се усещат длъжни да дадат по-добра оценка на сегашния си сътрудник, даже и той да не го заслужава.
В 70-минутния тест субектите отговаряли на разнообразни въпроси за техния полов живот и въз основа на отговорите им учените открили, че са правили най-хубавия секс - с сътрудници с положително възприятие за комизъм.
Чувството за комизъм се е потвърдило като отличен индикатор за полови умения, тъй като демонстрира, че мъжът е спокоен в разнообразни обстановки, в това число интимни, което е значимо за положителната връзка сред сътрудниците и в последна сметка за положителния секс, сочи мнението на специалистите.
Креативността е откроена като друго качество. Мъжете, които са изобретателни в други сфери на живота, по-лесно показват своята креативност под чаршафите.
Мъжете с тези качества проявявали по-голям интерес към половото задоволство на своите партньорки, в сравнение с мъжете, които не я имат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР