Изследователи и ловци на чудовища се събират този уикенд, за

...
Изследователи и ловци на чудовища се събират този уикенд, за
Коментари Харесай

Започва най-голямото търсене на чудовището от Лох Нес от над 50 години

Изследователи и ловци на чудовища се събират този уикенд, с цел да търсят постоянно неуловимото страшилище от Лох Нес. Това ще е най-голямото на именития звяр от повече от 50 години, написа Дейли Мейл. 
Прочетете още
Легендата за Неси е от близо 1500 години, само че по този начин и няма безапелационни доказателства за съществуването му. 

Най-популярната снимка на Неси в действителност се оказа фалшивицирана. 

Иначе публично се твърди, че има общо 1140 пъти Неси е било виждано.  

„ Нашата цел е да следим, записваме и учим естественото държание на езерото Лох и явления, които може да са по-трудни за пояснение “, се споделя във Фейсбук страницата на Loch Ness Exploration. „ Ако вярвате, че чудовището от Лох Нес съществува, тогава ви каним да се присъедините към търсенето, също по този начин ви каним да подкрепите проучването на езерото и естественото държание на детайлите, които може да са главната причина за тези странни известия от Лох Нес. "

Изследователите разкриват всевъзможни технологии, в това число геодезическо съоръжение, което Центърът на Лох Нес твърди, че в никакъв случай преди не е било употребявано в сладководното езеро. Дронове с инфрачервени камери ще летят над езерото, а хидрофон ще бъде употребен под повърхността, с цел да засича " повиквания, сходни на Неси ", споделя Центърът.

Доброволците също ще вземат участие в наблюдаване на огромна повърхнина на езерото, сканирайки повърхността за всевъзможни нередности.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР