Изродът Калоян Каймакчийски се намира в полицейски арест от няколко

...
Изродът Калоян Каймакчийски се намира в полицейски арест от няколко
Коментари Харесай

Убиецът на Кристина бил пребит и изнасилен от арестант в килията?

Изродът Калоян Каймакчийски се намира в полицейски арест от няколко седмици и там не е одобряван по никакъв начин добре от останалите.



Според някои информации още първоначално той е влезнал в препирня с различен нарушител и е бил пребит. Освен това има учредения да се смята, че е бил и полово компрометиран, пише  " Телеграф ".

От Министерство на правораздаването опровергаха пред Lupa.bg тази информация. " Калоян Каймакчийски се намира в ареста на " Г.М. Димитров ", а не в полицейски арест. Нито е бил обичай, нито изнасилван ", безапелационни са от ведомството.

35-годишният Калоян е същински садист. Той умъртви 32-годишната Кристина Благоева, майка на малко дете, напълно невъзмутимо и съзнателно с два патрона в гърдите.

Извергът е имал любовна връзка с жертвата, само че когато тя поискала да я приключи, почнал тормозът към нея. Звънял й непрекъснато, изпращал й известия и във всичките я заплашвал. На 8 март й написал, че това ще е последният й 8 март.

Не спирал да я заплашва, че ще я убие, заради което Кристина е оставила писмо, в което е написала, че в случай че нещо се случи с нея, Калоян е виновникът.

Убиецът задействал проект, който по-късно се оказал неефикасен. Той помолил собствен прочут на име Георги Трендафилов да му даде кола с деактивирани рег. номера. Той му доставил такава КИА, където щял да постави натрупа.

Убийството става измежду бял ден. Причаква жертвата след работа към 14:00 ч. и сега, в който тя влиза в колата си, той влиза от другата страна.

Кристина се пробва да се измъкне, вика, пробва да излезе, само че Калоян я хваща крепко за косата, опира револвер в гръдния й панер и с два патрона я убива.

След изтезанието вкарва натрупа в багажника на КИА-та и го залепя да не се отваря, след това зарязва колата.

Пистолетът му е бил възложен от актуалното му гадже Йордана, която е военнослужеща, само че не се знае дали непринудено му го е дала или той го е взел без нейно разрешение.

След като трупът е открит, полицията разпитва Георги Трендафилов, който разкрива, че Калоян му е споделил да си мълчи за договорката им. Разпитват и килъра, който първоначално отхвърля, само че след това прави цялостни признания.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР