Изразът На есен с песен се отнася с пълна за

...
Изразът На есен с песен се отнася с пълна за
Коментари Харесай

Ново начало: Ето кои зодии ще сменят работата през септември

Изразът " На есен с ария " се отнася с цялостна за тези зодии, които ще имат ново начало със промяна на работата през септември.
Овен
Време ви е за огромна смяна. Ще получите предложение за нова работа от човек, от който не сте очаквали. Може даже да е ваш непосредствен. Има огромна възможност позицията да е в напълно друга сфера от вашата. Това е огромно предизвикателство, което би трябвало да приемете.
Дева
Може би сега сте без работа и се чувствате обезверени, само че това ще се промени доста скоро. Първият есенен месец ще ви донесе приятни вести. Ще ви предложат работа и то на доста добра позиция и с положително възнаграждение. Помислете върху предлагането и не се опасявайте да поемате опасности.
Стрелец
Вие в действителност работите с доста предпочитание и усърдие, стига да ви е забавно и прелестно на работа. Не обичате еднообразието и постоянно желаете да сменяте работните места, с цел да не загубите интерес. Е, не се отчайвайте, в случай че се чувствате в застой! Съвсем скоро ще получите покачване, което ще ви направи извънредно щастливи!
Водолей
Вие изпипвате всичко до най-малкия подробност. Много се стараете в работата, само че постоянно оставате недооценени. Е, в случай че това е било по този начин до момента, то през септември ще получите предложение за нова работа или друга позиция. По този метод трудът ви ще бъде заплатен. Това ще ви донесе доста триумфи, по тази причина не трябва да го отказвате, написа iwoman.bg. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР