Израелският премиер Бенямин Нетаняху, който бе приет вчера в болница

...
Израелският премиер Бенямин Нетаняху, който бе приет вчера в болница
Коментари Харесай

Изписаха израелския премиер Бенямин Нетаняху от болница

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху, който бе признат през вчерашния ден в болница поради дехидратация, бе изписан през днешния ден, откакто докторите споделиха, че той е в положително здраве, съобщи Ройтерс.
Прочетете още
Седемдесет и три годишният Нетаняху бе откаран през вчерашния ден в болничното заведение " Шеба " в Тел Хашомер и прекара нощта под лекарско наблюдаване, напомня Българска телеграфна агенция.

Конвоят на Нетаняху е бил видян да потегля от болничното заведение, а израелски медии оповестиха, че премиерската канцелария е декларирала, че министър-председателят е изписан.

Във вчерашен видеозапис Нетаняху описа, че е бил на отдих в региона на Галилейското езеро, без да вземе ограничения против горещината.

Болница " Шеба " удостовери първичната диагноза за дехидратация и обявиха, че от спомагателни проби е станало ясно, че Нетаняху е в прелестно кардиологично здраве.

Поради болничния престой на Нетаняху седмичното съвещание на израелското държавно управление, което по традиция се организира в неделя, е било отсрочено за на следващия ден, излиза наяве от изказване на премиерската канцелария.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР