Израелският изтребител ​​F-16 е бил свален свален от сирийската въздушна

...
Израелският изтребител ​​F-16 е бил свален свален от сирийската въздушна
Коментари Харесай

Сирия е свалила израелския изтребител F-16 заради грешка на пилотите

Израелският изтребител ​​F-16 е бил свален свален от сирийската въздушна защита заради " професионална неточност на екипажа ". Това оповестиха от пресслужбата на израелската войска.

Напомняме, че сирийските сили за противовъздушна защита смъкнаха на 10 февруари израелски изтребител, който наруши въздушното пространство на страната. Пилотът беше съществено ранен, само че съумя да се катапултира дружно с сътрудника си. След този случай с Ф-16, израелската страна в същия ден нанесе масиран удар по въздушната защита на Сирия и " ирански обекти ".

" При напрегнатия избор сред сполучливото осъществяване на задачата и обезпечаване на личното си оцеляване, професионалният екипаж позволи неточност като не се отбрани при нужда, оповестиха от пресслужбата на армията.

В същото време израелски военни специалисти означиха, че дейностите на водачите " не подхождат на реда на целите, избран от ракетната опасност, под която се намирал екипажът ". Те също поддържаха решението на водачите да катапултират, като го нарекоха вярно.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР