Израелският АПОЕЛ Беер Шева или литовският Паневежис ще бъде съперник

...
Израелският АПОЕЛ Беер Шева или литовският Паневежис ще бъде съперник
Коментари Харесай

Левски срещу израелци или литовци, ако елиминира Шкупи

Израелският АПОЕЛ Беер Шева или литовският Паневежис ще бъде противник на Левски в третия квалификационен кръг на шампионата Лига на конференциите. Преди това обаче " сините " би трябвало да отстранят северномакедонския Шкупи. Това отреди жребият, изтеглен преди минути в централата на УЕФА в Нион, Швейцария.


Левски ще е посетител в първата среща, която също ще се изиграе на 10 август. Реваншът е седем дни по-късно.

ЦСКА пък ще се изправи против спечелилия от двойката Торпедо Кутаиси (Грузия) – Актобе (Казахстан), в случай че в профил носителя на Купата и Суперкупата на Румъния - Сепси. Мачовете от трети кръг са на 10 и 17 август, като в първия дуел спечелилият от конфликта сред ЦСКА и Сепси ще бъде хазаин.

Очаквано най-тежко ще е на дебютанта в евротурнирите - ЦСКА 1948. Тимът от Бистрица първо би трябвало да се оправи с румънския ФКСБ, а по-късно вероятно и с датския Нордселанд.

Първата среща ще се играе на 10 август на Националния стадион „ Васил Левски “, а реваншът в Дания е седмица по-късно на 17 август.

По-рано денем стана явен и възможните последващи противници на Лудогорец. Ако се оправи с Олимпия Люблюна, отборът от Разград ще играя против турския гранд Галатасарай или литовския Жалгирис в третия квалификационен кръг на Шампионската лига. В противоположен случай селекцията на Ивайло Петев ще продължи в Лига Европа, където ще се изправи против изгубили от мача Динамо Загреб и Астана. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР